Algemeen

Financiële administraties en belastingaangiften worden regelmatig uitbesteed omdat het een specialistisch vak betreft. Echter ontbreekt het vaak aan een persoonlijke benadering en aandacht waarin de cliënt centraal staat.

De zorg voor deze specifieke financiële dienstverlening is niet alleen maar het geven van verwerkte cijfers. Persoonlijke aandacht voor de mens staat bij ons centraal. Wij benaderen u op dezelfde manier, of u nu een ondernemer bent of een particulier.

Bij ons krijgt iedereen de juiste aandacht die nodig is voor het behandelen van uw vertrouwelijke gegevens. En waarom zouden we in deze maatschappij niet elkaar optimaal kunnen helpen met zijn/haar specialiteit?

Ons administratiekantoor staat wel garant voor uw complete financiële administratie met dat extra stukje zorg en persoonlijke benadering die noodzakelijk is voor al uw vragen!

De combinatie van persoonlijke aandacht, kwaliteit en een aanvaardbare prijs is bij ons kantoor vanzelfsprekend.

Ons kantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het verzorgen van financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Daarnaast hebben wij contact met een salariskantoor dat voor ons alle salarisadministratieve werkzaamheden op een uiterst efficiënte manier behandeld. Verder geven wij advies op fiscaal en/of administratief gebied, en worden startende ondernemers begeleid.

In verband met het ruime begrip van advisering en het overlopen van diverse financiële adviezen naar andere deskundige gebieden, hebben wij meerdere vormen van samenwerking met andere ondernemingen.